restaurant

restaurant

De Oranjeboom is naast een authentieke bruine kroeg ook een heerlijk restaurant met ontbijt-, lunch- en dinerspecialiteiten. Voor alleen al de gebakken paling op Maatje Oosthoeks wijze, komen liefhebbers uit binnen- en buitenland speciaal op bezoek. Dit gerecht wordt vaak gekopieerd maar is nog nooit geëvenaard! De frietjes zijn hand geschild en de aardappels komen direct van de nabijgelegen boerderijen. En dat proef je.

welkom!

Gezinnen, senioren, voetbalteams, vrijgezellenfeestjes, harde werkers, jubilea, verliefde stelletjes, toeristen etcetera. Voor elke gelegenheid of dinerwens is er wel een plek binnen De Oranjeboom.
Wil je komen dineren? Reserveer dan je plekje telefonisch via +31(0)113-215866.
Heb je wat te vieren met familie, collega’s of vrienden? Vraag dan ook via dit nummer naar onze mogelijkheden!

bel ons

Locatie

De Oranjeboom is een geliefde locatie om te lunchen en dus heel aantrekkelijk voor de zakenlunch en/of zakenborrel. Wij beschikken naast een heerlijke ontbijt-, lunch-, borrel- en dinerkaart over een eigen terrein met voldoende parkeergelegenheid en zijn ook heel makkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg. Dit is samen met de parkeermogelijkheden voor vrachtwagens, ook een reden dat vrachtwagenchauffeurs hier doordeweeks graag komen.
En de voordelige daghap en onze gelegenheid om te douchen natuurlijk!

bel ons